dimecres, 20 de març de 2013

Crema d'all

Aquesta crema és molt bona, sense gens de gust d'all cru, amb una textura consistent però fineta: crema d'all.


Ingredients:
150gr de pa (sec)
1litre d'aigua
100ml d'oli
6 alls
pebre vermell dolç
sal
decoració: julivert i cibulet

Elaboració:
Es parteix el pa a bocinets ben petits i es pelen els alls i es trocegen.
Mentre s'escalfa un litre d'aigua, es fregeixen els alls trocejats fins que es daurin.
S'hi afegeix el pebre, es remena, s'hi afegeix el pa i es fregeix lleugerament.

S'hi afegeix l'aigua calenta i la sal i es bull durant 10'.
Es tritura tot i es serveix decorat amb fulles de julivert i cibulet.

Variant 1 (senzilla): afegir-hi una branca de farigola o romaní durant la cocció.

Variant 2 (més complerta): afegir-hi espàrrecs i tomàquet ratllat junt amb els alls.