dilluns, 25 de març de 2013

Cassoletes de pavo amb xampinyons




Avui preparem un plat molt fàcil de fer i digne d'un àpat especial, gràcies a la presentació i gust: cassoletes de pavo amb xampinyons.


Ingredients:
  • 1kg de pits de pavo (3 aprox)
  • 50 g d'oli d'oliva
  • 25 g de mantega
  • 2 cebes
  • 2 alls
  • 200 g de xampinyons
  • sal i pebre
  • 200 g de nata per cuinar
  • 25 g de formatge parmesano
 
Elaboració
Tallar els pits en dauets petitons i saltejar-los amb oli.
Després repartir-los en cassoletes individuals.
 
Ara preparem el sofregit amb la ceba, mantega, oli, xampinyons, sal i pebre. Triturem tot 5'' a vel. 4 i després coem 7' a temp. Varoma vel. 2.
 
Incorporem la nata i el formatge i coem de nou 8' a 100º i vel. 3.
Repartir la barreja en les cassoletes del tall i gratinar uns minuts al forn.
 
 
Opcional: es pot espolvorejar amb formatge ratllat o pa ratllat, perquè agafi color.
 
Consell: Si es cuina per l'endemà, guardar-ho sense gratinar.