dimecres, 27 de febrer de 2013

Solomillo a la taronja i canyella

Una cel·lebració d'aniversari és sempre un motiu de preparar un plat especial: avui solomillo a la taronja i canyella.




Ingredients:
60 gr. oli
2 solomillos de porc d'uns 500gr/u
120 gr. ceba
120 gr. pastanagues
1 all
100 gr. vi blanc
 350 gr. suc de taronja
1 culleradeta canyella en pols
1 clau d'olor
1 fulla de llorer
sal i pebre

Elaboració:
Escalfem l'oli 2' a 100º vel. 1 mentre pelem la ceba, l'all i les pastanagues a trossos.
Piquem les verdures 8'' a vel. 5.
Sofregim 10' a 100º vel. 1. Mentrestant enrotllem cada solomillo amb paper film transparent i els posem dins del recipient Varoma.
Afegim els líquids (vi i suc) i les espècies (canyella, clau, llorer, sal i pebre) i coem 30' a temp. Varoma i vel. 2.
Treiem el recipient Varoma i triturem la salsa 8'' a vel. 10.
Desemboliquem i deixem refredar els talls abans de tallar-los en rodantxes gruixudes.
Servim la carn coberta de la salsa calenta.
Acompanyem amb arròs blanc.