dijous, 25 d’octubre de 2012

Pasta amb porros i carbassa

Un plat de pasta de tardor, que combina perfectament les verdures amb la pasta i formatge tant preferits dels nens: pasta amb porros i carbassa.



Ingredients:
200gr de pasta (curta: tipus llacets, tirabuixons, taurons, pinyons...)
50ml oli d'oliva
200gr de porros
400gr de carbassa
alfàbrega
formatge ratllat o a dauets
nou moscada
sal i pebre


Elaboració:
Es bull la pasta al dente, segons marca el paquet. Després es condimenta amb la sal, pebre i nou moscada i es reserva.
Mentrestant es va tallant el porro a rodantxes.

Es sofregeix el porro i quan està mig cuit (es comença a daurar) s'afegeix la carbassa que haurem anat tallant a dauets petits.

Es barregen les verdures amb la pasta cuita, s'espolvoreja amb l'alfàbrega picada i amb el formatge.

Ja està llest !

Variant:
Es pot gratinar per fondre o enrossir el formatge.
S'hi pot afegir ametlla ratllada.