divendres, 2 de març de 2012

Solomillo en pasta de full

Un plat ràpid i fàcil de preparar però molt efectiu: Solomillo en pasta de full.


Ingredients:
  • 1 solomillo
  • 4-6 pomes
  • 5-6 orellanes
  • 1 placa de pasta de full
  • unes gotes de llimona

Elaboració:
Es pelen dues pomes, es parteixen a quarts i es van dipositant dins un bol amb aigua i unes gotes de llimona (perquè no s'oxidi la poma).
Es fa un tall longitudinal a la carn i s'hi posen les orellanes i els talls de poma.
S'embolica la carn amb la làmina de pasta de full i es posa en una plata al forn, acompanyada per la resta de pomes senceres.
Es cou 20' a 180º i després es deixa dins del forn apagat una estona més (10' aprox).


Variants: es pot fer amb compota de poma o amb mermelada de fruits del bosc (o mores...). I amb panses o prunes enlloc d'orellanes.