divendres, 24 de febrer de 2012

Postre Roset

Un dia de sol esplèndit, un dinar amb bona companyia, a la terrassa, després d'uns dies de molta feina... Què millor per acabar-ho d'arrodonir que improvisar un postre exquisit amb 4 coses ben presentades? Avui: postre especial Roset.


Ingredients:
  • xocolata negra Lindt
  • maduixes (1-2 per persona)
  • gelat de vainilla (si pot ser amb macadamia millor)
  • galetes ventall (Trias)

Elaboració:
Escollim els bols on presentarem el postre i preparem un llit de xocolata (1 presa de xocolata al fons i 1 minut al microones a 160W).
Mentrestant partim una maduixa a quarts i la posem sobre la xocolata fosa.
Ara ja podem preparar una bola de gelat per cada bol.
Ho rematem amb un ventall de galetes Trias (fent país).


Es menja immediatament, però si es solidifica la xocolata del fons no patiu, perquè com que estem menjant a la terrassa al sol, de seguida es torna a fondre.
1 maduixa partida a quarts