dilluns, 20 de febrer de 2012

Bizcocho marmolado

Un berenar lleuger, esponjós, amb un toc de xocolata: "bizcocho marmolado".

Ingredients
  • 250gr de farina
  • 1 sobre de llevadura Royal
  • 180gr de sucre
  • 3 ous
  • 150gr d'oli de girasol
  • 200gr de formatge Philadelphia
  • 50ml de llet
  • 30gr de cacao
Elaboració
Pre-escalfar el forn a 180º.
Barrejar els ous i el sucre (Thmx amb papallona 1' a 37º vel. 3).
Afegir-hi l'oli i el formatge i barrejar (Thmx sense papallona, 15'' vel. 5).
Afegir la farina i el llevat i barrejar (Thmx 10'' vel 3).
Separar la meitat de la massa en un bol.
Afegir la llet i el cacao a l'altra meitat de la massa i barrejar (Thmx 10'' vel 3).
Untar un motlle de plumcake amb mantega i anar-hi abocant les 2 masses alternadament.
Coure al forn 45' a 180º.