dimarts, 17 de gener de 2012

Pastís de vedella i espinacs

Una manera fàcil de menjar vedella i espinacs sense que ho sembli. Ideal per prepara bufets amb antel·lació.: pastís de vedella i espinacs.

Ingredients
  • 500gr de picada de vedella
  • 200gr d'espinacs descongelats
  • 1 all
  • 25gr de pa ratllat o sec
  • salsa de pesto (oli, alfàbrega, pinyons i parmesano)
  • orenga
  • sal i pebre
  • 2 ous
  • 100ml nata líquida
  • 10gr mantega
  • salsa de tomàquet

Elaboració
Treure els espinacs del congelador amb antel·lació i posar a escórrer. Si cal eixugar-les amb paper de cuina.
Posar a pre-escalfar el forn a 180º.
Saltejar l'all amb oli (Thmx 4', 100º, vel.5)
Afegir-hi el pa, la salsa de pesto, l'orenga, la sal i el pebre i remenar bé. (Thmx 20'' vel.5-7-9)
Afegir-hi la carn i remenar bé (Thmx 7'' vel 3).
Afegir els espinacs i remenar (Thmx 10'' vel 6).
Afegir els ous batuts i la nata i remenar (Thmx 15'' vel. 6).

Untar amb mantega un motlle de plumcake o corona, i abocar-hi la barreja preparada.
Coure al forn a 180º durant 30'.

Desemotllar el pastís i tallar-lo a rodantxes.
Servir amb un llit o cordó de tomaquet fregit.