diumenge, 15 de gener de 2012

Arròs amb fruits secs

Una recepta ben complerta, que aporta l'energia necessària per afrontar aquests dies de tanta feina i força fred: arròs amb fruits secs.

Ingredients:
  • 300gr d'arròs integral
  • 60gr d'anacardos
  • 60g de pistatxos pelats
  • 1 pebrot groc
  • 750ml de caldo de verdures (o aigua i 2 pastilles)
  • oli d'oliva o de sèsam
  • sal

Elaboració:
Rentar i tallar el pebrot a tacos i fregir-lo uns minuts en una cassola.
Afegir l'arròs i el caldo de verdues, salar i coure amb la cassola tapada.
Quan s'hagi begut tot el caldo, apagar el foc i deixar reposar uns minuts.
Mentrestant torrar els fruits secs amb una paella amb un raig d'oli i anar remenant.
Barrejar l'arròs i els fruits secs torrats.
Decorar amb cilantre fresc picat.