dimarts, 17 de setembre de 2013

Llenguado al vapor amb verduretes de l'hort

Continuant amb les receptes de règim, avui preparem uns filets de peix blanc al vapor, amb verduretes de l'hort.



Ingredients:
  • 4 filets de llenguado (o qualsevol altre peix blanc: orada, gall, halibut...)
  • 2 patates
  • 8 tomaquets xerri
  • 4 cebes tendres
  • 1 litre d'aigua
  • opcional: 4 fulles de julivert

Elaboració:
Posem els filets de peix en la safata del recipient Varoma (amb una fulla de julivert al damunt).
Pelem les cebes i les posem senceres al cistell, junt amb els tomaquets.
Pelem les patates, les tallem a rodantxes amb la mandolina i les disposem al recipient Varoma.
Omplim el vas de la Thermomix amb 1 litre d'aigua (o un caldo) i escalfem a temp. Varoma durant 30' a vel. 1.
En acabat ja podem salar, tirar un rajolí d'oli i emplatar.


 
 
Observacions: hem tingut el gust d'utilitzar els nostres propis productes de l'hort, donant-li així un toc més personal al plat.