dijous, 30 d’agost de 2012

Pa de pessic d'Avilés

Aquesta recepta es titula "Mantecado de Avilés" però resulta que és un pa de pessic deliciós, que combina amb mermelada, xocolata, o per menjar-lo sol.


Ingredients:
  • 250gr de sucre
  • 6 ous (uns 300gr)
  • 250gr de mantega pomada (temperatura ambient)
  • 250gr de farina
  • 1 sobre de llevadura Royal
  • mantega i farina pel motlle

Elaboració:
Pre-escalfar el forn a 180º.
Batre els ous amb el sucre (Thmx amb Papallona, 6', 37º, vel. 3 '5)
i (Thmx amb papallona, 6' més a 3'5 sense temperatura).

Afegir la mantega i barrejar (Thmx 30'' vel. 3'5).
Afegir la llevadura i la farina i barrejar (Thmx 3'' vel. 2).
Acabar de barrejar bé amb una cullera o espàtula (Thmx treure la papallona).

Untar un motlle de plum-cake amb mantega i espolvorejar-lo amb farina.
Coure al forn a 180º durant 45'. Comprovar puntxant amb una agulla i si cal coure uns minuts més.
Desmotllar quan sigui fred.