dimecres, 15 d’agost de 2012

Amanida de col i raves

Avui preparem un àpat lleuger i refrescant, amb ingredients poc habituals: amanida de col i raves.

Ingredients:
  • 1/4 de repollo (col blanca)
  • 8 raves
  • (1 ceba opcional)
  • 1 llauna de tonyina a l'oli d'oliva
  • 1 ou
  • un raig de vinagre (o agre de llimona)
  • sal i pebre
  • formatge (o mató)
Elaboració:
Tallar la col en juliana (amb mandolina o Thmx amb aigua) (i la ceba opcional)
Ratllar els raves (Thmx. 5'' vel. 5)
Fer una maionesa amb la tonyina escorreguda (reservar-ne l'oli), l'ou,
el vinagre i la sal (Thmx 5'' vel.5 i anar afegint l'oli  pel costat
del cubilet, a vel. 3).
Sal pebrar i servir ben remenat, amb formatge a trocets.



Font d'inspiració:
http://www.cocinarica.com/2011/03/ensalada-de-rabanos-y-col.html