divendres, 13 de juliol de 2012

Idees d'àpats d'estiu

Avui ens dediquem a fer una llista de possibles "menús" de dinars d'estiu, lleugers i fresquets, preparats amb el mínim temps i esforç possible.


 
1r menú: "salpicón" de mar amb mongetes seques.

2n menú: amanida de favetes a la menta i bastonets de cranc.

3r menú: amanida alemana (patates, cogombre i frankfurt)

4t menú: amanida de col i torradetes amb mantega i salmó fumat

5è menú: pinya amb pernil i empanada gallega

6è menú: pastís de patates (amb ou, olives, pebrot, tonyina...)
 
7è menú: crema d'alfàbrega i secret ibèric
 
8è menú: "salmorejo" i carpaccio de bou amb parmesà.

9è menú: crema de meló amb encenalls de pernil i magret d'ànec

10è menú: lassanya d'estiu (pasta fresca amb tonyina, enciam i maionesa)

11è menú: amanida d'espinacs amb formatge i xampinyons

12è menú: amanida de pepino amb olives negres i iogur

13è menú: pasta fresca amb brots de soja i pebrot

14è menú: sorbet d'àpit i pinxos variats (conill, porc, pollastre amb beicon, pavo)

15è menú: amanida de remolatxa i sípia amb all i oli

 16è menú: amanida tropical (enciam, poma, pinya, pollastre i salsa rosa)

 17è menú: bufet d'estiu. Inclou:
  • xarrups variats: vichissoise, crema de meló, gazpatxo, salmorejo
  • crema de bacallà amb torrades de sègol (Caprabo)
  • sobrassada per untar amb torradetes
  • crema d'olives amb esbargínia i  amb fulles de cogollo d'enciam
  • mermelada de figues amb formatge curat
  • guacamole natural (per Doritos, enciam o torradetes)
  • palitos de cranc amb salsa rosa
  • espàrrecs amb maionesa
  • amanida caprece (tomàquet i mozzarela)
  • escopinyes / musclos / navalles
  • amanida verda variada
  • pinya amb pernil
  • broquetes de cherry, oliva negra i formatge fresc
  • un bon vi blanc fresquet

  

2 comentaris:

Anònim ha dit...

jo també hi afegiria ensaladilla rusa, típic de l'estiu

Dafne ha dit...

Quin àpat més bo, i ben presentat!!!!