Ingredients:
- 280ml d'aigua
- 60gr de mantega
- 60gr de sucre
- 15gr de sal
- 600gr de farina
- 2 sobres de llevadura de pa
- 50gr de panses
- 50gr de nous
Elaboració:
Introduir tots els ingredients ordenadament dins la panificadora i escollir les opcions:
- programa 4
- pa de 1000gr
- daurat intermig
i engegar.
Al cap d'unes 4 hores tenim un bon pa deliciós i calentet !!!
Variant:
Aquestes quantitats de fruits secs són reduïdes de la recepta original, perquè quedéssin dissimulats dins del pa i no es notessin tant, però recomano duplicar o triplicar les quantitats de panses i nous per crear un pa autèntic de fruits secs.
Com ja heu pogut endevinar, aquesta és la joguina:
2 comentaris:
I amb la thermomix també es pot fer, suposo???
Hola Dafne, ja la has provat? Ens agradarà saber com t'ha sortit...
Publica un comentari a l'entrada