dissabte, 15 de desembre de 2012

Crema de mongetes tendres

Una nova manera de menjar mongetes tendres, amb les facilitats que comporta una crema (per totes edats, fàcil d'escalfar, ràpid de menjar...): crema de mongetes tendres.


Ingredients
  • 110gr de porro
  • 40gr d'oli d'oliva
  • 250gr de carbassó
  • 250gr de mongetes tendres
  • curry i pebre
  • 1/4 de culleradeta de curry en pols
  • 1/4 de culleradeta de pebre
  • 1 pastilla de caldo de verdures
  • 600gr d'aigua

Elaboració

Pelem el porro i el trossegem  (Thmx 4'' a vel. 5).
Afegim l'oli i sofregim 5' (Thmx 5' a temp. Varoma, vel. cullera).
Mentrestant triem i tallem les mongetes i el carbassó (amb pela).
Afegim el carbassó i les mongetes i sofregim 5' més (Thmx 5' a temp. Varoma, vel. cullera).
Condimentem ambel curry i el pebre, la pastilla i hi afegim l'aigua.
Bullim 20' (Thmx 20' a 100º, vel. cullera).

Refredem una mica i triturem bé (Thmx 1' vel. 5-10).
Servim amb un raig d'oli de decoració.